Tuesday, March 22, 2011

Hooked on / Fogas kérdés

We moved into our house almost two years ago, but we are still far from being totally settled. Quite a few things are still missing owing to lack of money, time, energy, etc.  The entryway was one of these missing things, but this weekend we finally completed it! We bought the wardrobes for the wall in IKEA a few weeks ago which was a great progress: we have space for our coats, shoes, the vacuum and so many other things that we were storing in different places. However, we did not have hooks for the coats of guests. 
Now, that winter is (hopefully) over and there's no need for coats, we found the perfect solution for the hooks as well. It was in IKEA again, of course. We were browsing the discounted items at the FYND section (always a place for great finds) and we found a beautiful white cabinet door. For 980HUF! Unbelievable! See what we have made:


Már lassan két éve, hogy beköltöztünk a kis házikónkba, de még mindig hiányzik pár dolog  (lámpák, képek, gyerekszoba szekrény, stb.) ahhoz, hogy azt mondjam igen, végre minden a helyén van. (Ha valaha lesz ilyen, akkor valószínűleg úgyis kezdem újra a tervezgetést, átalakítást...) Az egyik legsürgetőbb dolog az előszoba szekrény / fogas kialakítása volt. A szekrény-kérdés pár hete megoldódott egy IKEA-s kirándulás során. Az IKEA egyik fehér ajtós gardróbszekrény kombinációja pont megfelelőnek bizonyult méretben és stílusban is. Így végre lett helye a kabátoknak, cipőknek, táskáknak és egy csomó olyan dolognak, amit addig különböző helyeken tároltunk. De szegény vendégek még mindig csak a padra vagy a hálószobánkban tudták letenni a kabátjaikat. De most, hogy végre kitavaszodott és remélhetőleg nem kellenek tovább a kabátok, sikerült megoldanunk a fogas-kérdést! Persze ismét egy IKEA-s kirándulásnak köszönhetően...:))) (Méghogy IKEA-függő lennék?! Ugyan.)
Az áruház leértékelt termékeket árusító FYND-es részlegén bóklászva találtunk egy szekrény ajtót. Ugyanolyan fehér mint a mi előszoba gardróbunk, és 980Ft volt! Már korábban megvettük egy lapszabászatban a szekrény gombjaival egyező színű fogasokat (az öt darab volt azt hiszem 2000Ft), így nagyon büszke vagyok magunkra, hogy ilyen kedvező áron igazán szép fogast hoztunk össze. Íme képekben:

The white IKEA door. We needed a one meter long piece /
A fehér ajtó. Nekünk egy 1 méter hosszú darab kellett.



Measuring the place for the hooks / A fogasok helye
A helping hand / A segítség
Our new wall with hooks / Az új fogas

No comments:

Post a Comment